

Washington Emergency Communications Coordination Working Group (WECCWG)

Summer 2019 – August 14-15, 2019 (7am – 4:30pm) Spokane, WA – Mirabeau Park Hotel & Convention Center

A Forum on Cybersecurity

7:00AM - 8:00AM			
(60 MIN)	Registration, Breakfast and open networking	-	
	Welcome from WECCWG	RICHARD HALL, MARK GLENN	
8:00 AM - 9:15 AM (75 MIN)	Keynote Speaker	ROBERT EZELLE, EMD DIRECTOR	
	Welcome from Spokane	TBD	
20 MIN NETWORKING INTERMISSION			
9:35 AM – 10:00AM (25 MIN)	Microsoft	LEWIS CURTIS	
10:00AM-10:45AM (45 MIN)	T-Mobile	TBD	
15 MINUTE NETWORKING INTERMISSION			
11AM - 11:30AM (30 MIN)	EMERGENCY MANAGEMENT DIVISION	ROBERT LANG	
11:30AM – 12PM (30 MIN)	Sprint	TBD	
12PM - 1PM (60 MIN)	LUNCH BREAK	LUNCHES PROVIDED	
1PM – 2PM (60 MIN)	Cyber Panel Discussion	TBD	
2PM - 2:45PM (45 MIN)	Federal Update	LAURA GOUDREAU	
15 MINUTE NETWORKING INTERMISSION			
3PM - 3:30PM (30 MIN)	Air National Guard	TBD	
3:30PM - 4PM (30 MIN)	NOAA	TBD	
4PM-4:30PM (30 MIN)	State Update	LAURA GOUDREAU	
4:30PM - 4:45PM (15 MIN)	Closing Remarks Thank you to all our sponsors and speakers!	RICHARD HALL, MARK GLENN	



Washington Emergency Communications Coordination Working Group (WECCWG)

Summer 2019 – August 14-15, 2019 (7am – 4:30pm) Spokane, WA – Mirabeau Park Hotel & Convention Center

A Forum on Cybersecurity

TIME	TOPIC	SPEAKER	
7:00AM - 8:00AM (60 MIN)	Registration, Breakfast and open networking	-	
	Welcome from WECCWG	RICHARD HALL, MARK GLENN	
8:00 AM – 9:15 AM (75 MIN)	Keynote Speaker	MICHAEL O'HARE	
	Welcome from Spokane	TBD	
20 MIN NETWORKING INTERMISSION			
9:35 AM – 10:00AM (25 MIN)	Department of Transportation	MATTHEW MODARELLI	
10:00AM-10:45AM (45 MIN)	Verizon	TBD	
15 MINUTE NETWORKING INTERMISSION			
11AM – 11:30AM (30 MIN)	SPOKANE EMERGENCY MANAGEMENT DIVISION	SIMONE RIMEL-MCKAY	
11:30AM – 12PM (30 MIN)	TIC-FOG	BRANDON SMITH	
12PM – 1PM (60 MIN)	LUNCH BREAK	LUNCHES PROVIDED	
1PM - 1:30PM (30 MIN)	AT&T	TBD	
1:30PM – 2:15PM (45 MIN)	Jurisdictional Updates	LAURA GOUDREAU	
15 MINUTE NETWORKING INTERMISSION			
2:30PM - 3:00PM (30 MIN)	Comm Academy	TBD	
3:00PM - 3:30PM (30 MIN)	CISA	TBD	
3:30PM-4:00PM (30 MIN)	Industry Updates	TBD	
4:00PM - 4:30PM (30 MIN)	Closing Remarks Thank you to all our sponsors and speakers!	RICHARD HALL, MARK GLENN	