

Washington Emergency Communications Coordination Working Group (WECCWG)

Spring 2019 – May 9, 2019 (7:00am – 4:30pm) Ferndale, WA – Silver Reef Casino

A Forum on CBRND

(Chemical, Biological, Radiological and Nuclear Defense)

TIME	ΤΟΡΙϹ	SPEAKER
7:00AM – 8:00AM (60 MIN)	Registration, Breakfast and open networking	-
	Welcome from WECCWG	RICHARD HALL, MARK GLENN
8:00 AM – 9:15 AM (75 MIN)	Welcome from Lummi Nation	VICE CHAIRMAN TRAVIS BROCKIE
	Welcome from Ferndale	MAYOR JON MUTCHLER
20 MIN NETWORKING INTERMISSION		
9:35 AM – 10:00AM (25 MIN)	WaTech	LARRY LEE
10:00AM-10:45AM (45 MIN)	FEMA	LAURA GOUDREAU
15 MINUTE NETWORKING INTERMISSION		
11AM – 11:30AM (30 MIN)	EMERGENCY MANAGEMENT DIVISION	PATRICK WICKLUND, KIM MASK
11:30AM – 12PM (30 MIN)	VERIZON	GEORGE BARELA
12PM – 1PM (60 MIN)	LUNCH BREAK	LUNCHES PROVIDED
1PM – 1:30PM (30 MIN)	DEPARTMENT OF ECOLOGY	ZACK GASTON, ROB WALL
1:30PM – 2:15PM (45 MIN)	MSRC	TIM ARCHER, KEVIN HOSKINS
15 MINUTE NETWORKING INTERMISSION		
2:30PM – 3:00PM (30 MIN)	10 [™] CIVIL SUPPORT TEAM (CST)	SSG WILLIAM BEAN,
		MAJ BRANDON ATKINS
3:00PM – 3:30PM (30 MIN)	AT&T FIRSTNET	EVAN MCDONALD
3:30PM-4:00PM (30 MIN)	VERIZON	GEORGE BARELA
4:00PM – 4:30PM (30 MIN)	Closing Remarks Thank you to all our sponsors and speakers!	RICHARD HALL, MARK GLENN