

## Washington Emergency Communications Coordination Working Group (WECCWG)

Winter 2019 - February 7, 2019 (7am – 5pm) Vancouver, WA - Vancouver Readiness Center

## **A Forum on Volcanos**

## February 7<sup>TH</sup>, 2019

TIME	ΤΟΡΙϹ	SPEAKER
7:00AM – 8:00AM (60 MIN)	Registration, Breakfast and open networking	-
	Tribal Welcome	SAM ROBINSON
8:00 AM – 9:00 AM (60 MIN)	Welcome from WECCWG	RICHARD HALL MARK GLENN
	Welcome from Vancouver	MAYOR MCENERNY-OGLE
9:00 AM – 9:45 AM (45 MIN)	Volcano Vulnerability Study & USGS	BRIAN TERBUSH
15 MIN NETWORKING INTERMISSION -		
10:00 AM – 10:30AM (30 MIN)	AT&T Emergency Management & Response	Fred Scalera Chris Salkeld
10:30AM – 11:00AM (30 MIN)	Whatcom County Mt. Baker Exercise	JIM MCCABE
11AM – 11:45AM (45 MIN)	Industry Carrier Panel: Initial response; The first 72 hours	Cross-Carrier Panel
11:45AM – 12PM (15 MIN)	CRADLEPOINT Solutions for FirstNet	Gregory George-Adis
12PM – 1PM (60 MIN)	LUNCH BREAK with AT&T Deployables	Lunches provided
1PM – 1:45PM (45 MIN)	Industry Carrier Panel: Recovery	Cross-Carrier Panel
1:45PM – 2:30PM (45 MIN)	NASPO	NEVA PECKHAM
2:30PM – 3:00PM (30 MIN)	Federal Update	Laura Goudreau Bruce Richter
15 MIN NETWORKING INTERMISSION -		
3:15PM – 3:45PM (30 MIN)	FirstNet Built with AT&T	Ryan Carroll
3:45PM – 4:30PM (45 MIN)	HamWAN Demo & Presentation	SCOTT BURROWS
4:30PM – 5PM (10 MIN)	Closing Remarks Thank you to all our sponsors and speakers!	RICHARD HALL MARK GLENN



